Huivi Theresa sininen

49,00 

Theresa on kevyt ja ilmava modaalia ja puuvilla sekoitetta oleva huivi. Tämä lehtikuosinen huivi on kaunis niin hartiahuivina kesäjuhlissa tai arkipukeutumisen viimeistelijänä kaulalla.

Huivi kuosi on toteutettu digiprinttauksella, joka on vähemmän vettä, energiaa ja aikaa kuluttavaa. Sillä tällä menetelmällä pystytään kontrolloimaan paremmin hukkamateriaalien ja jäteveden määrää verrattuna perinteisiin prosesseihin, kankaan pintaan tulostetaankin vain tarvittava määrä painomustetta ja itse kangasta tulostetaan vain tarvittava määrä.

Materiaali: modaali 35% puuvilla 65%

Koko: 80 x 180cm

2 varastossa

Kuvaus

Theresa on kevyt ja ilmava modaalia ja puuvillasekoitetta oleva huivi. Tämä lehtikuosinen huivi on kaunis niin hartiahuivina kesäjuhlissa kuin arkipukeutumisen viimeistelijänä kaulalla.

Huivi kuosi on toteutettu digiprinttauksella, joka on vähemmän vettä, energiaa ja aikaa kuluttava. Tällä menetelmällä pystytään kontrolloimaan paremmin hukkamateriaalien ja jäteveden määrää verrattuna perinteisiin prosesseihin, kankaan pintaan tulostetaankin vain tarvittava määrä painomustetta ja itse kangasta tulostetaan vain tarvittava määrä.

Materiaali: modaali 35% puuvilla 65%

Koko: 80 x 180cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huivi Theresa sininen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top icon-chevron-up