Aino

Selaa Aino-vaatteita

Aino vaatteet kestävät käyttöä ja aikaa. Suomalainen Aino on naistenvaatemerkki, joka tunnetaan omintakeisista ja värikkäistä vaatteista. Aino vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan euroopassa. Aino vaatteiden tarkoitus on tuottaa kantajalleen elämäniloa ja huvia arkipäivään.

Ainon arvoja ovat luonnonmukaisuus, tuotteiden pitkä elinkaari, suomalaisen ja skandinaavisen alkuperän tunnistaminen, sekä kestävä kehitys. Suunnittelu perustuu pohjoismaiseen, mutta ennen kaikkea suomalaiseen traditioon, jossa käytännöllisyys yhdistyy hienoon muotoon. Värimaailma on runsas, sillä pohjoisessa eletään joskus aika mustissa ja synkissäkin olosuhteissa. Siksi Aino vaatteissa on voimakkaita värejä hauskoja yksityiskohtia.

Aino kaunistaa naisen arkea, sekä rikastaa hänen tyyliään ja elämäänsä. Aino vaatteilla, niiden muodoilla ja värien voimalla haluamme vahvistaa asiakkaidemme persoonallisuutta. Aino vaatteet sopivat erinomaisesti myös plus kokoisille naisille.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Töölöön tai tilaa verkkokaupastamme. Persoonallisia vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille naisille. Tilaa naistenvaatteet luotettavasta suomalaisesta verkkokaupasta! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up