Vaihto- ja palautus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta postitse tai liikkeisiimme.

Tuotteiden palauttaminen on maksullista. Perimme palautuskustannuksia 4,90€. Nämä palautuskustannukset vähennämme palautuksen loppusummasta, vaihtoehtoisesti voit itse maksaa palautuksen postimaksun. Liikkeissämme voit vaihtaa ja palauttaa tuotteet maksutta.

Vaihtaessasi tuotteen toiseen kokoon et joudu maksamaan palautuskuluja. Huom yksi ilmainen vaihto tilausta kohti.

TOIMI NÄIN:

1. Ilmoita palautuksesta tai vaihdosta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@felinas.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 591 1102

2. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake.

Palautuslomakkeessa on mainittava

  • Nimi ja tilausnumero
  • Yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköposti
  • Tilinumero, rahojen palautusta varten
  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai haluatteko vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai väriin

3. Pakkaa tuotteet hyvin ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Liitä mukaan palautusilmoitus.

4. Palautus tehdään Postin kautta käyttäen asiakaspalautustunnustamme 652 811. Muista pyytää kuitti palautuksestasi. Maksu palautetaan kun Relet Oy on vastaanottanut tuotteen / tuotteet moitteettomassa alkuperäiskunnossa. Emme korvaa palautuksen aikana kadonneita lähetyksiä, ellei asiakkaalla ole kuittia palautuksesta.

Palautusosoite:

Relet Oy / Felinas

Runeberginkatu 30

00100 Helsinki

POSTIN ASIAKASPALAUTUSTUNNUS: 652 811

Back to top icon-chevron-up