Boheme

Boheme vaatteet ovat persoonallisia, laadukkaita ja niissä on mielenkiintoisia yksityiskohtia. Mallistosta löytyy erinomaisia vaatteita myös isoille, plus kokoisille naisille. Boheme vaatteilla erottaudut eduksesi. Laadukkaat kankaat, hyvät leikkaukset ja mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät asustasi täydellisen. Boheme vaatteet valmistetaan pääsääntöisesti luonnonmateriaaleista. Mallistosta löytyy kokoja 36-54. Boheme on Norjalainen vaatemerkki.

Bohemen mallistosta löydät mekot, tunikat, puserot, housut, hameet, jakut ja takit. Boheemia, naisellista tyyliä. Saat helposti persoonallisuutta asukokonaisuuksiisi.

Boheme is something else… Se on innovatiivinen, boheemi ja yksilöllinen vaatemerkki. Se on sinulle, joka luotat itseesi ja haluat pukeutua uniikilla tavalla. Boheme vaatteet ovat hyvin laskeutuvia, pehmeitä ja helppohoitoisia vaatteita, jotka saavat käyttäjänsä tuntemaan olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi. Näihin ihastut varmasti.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Töölöön tai tilaa verkkokaupastamme. Persoonallisia vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille naisille. Tilaa omasi jo tänään! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Näytetään tulokset 1–36 / 37

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up