Micha

Micha vaatteet on suunniteltu aikuisille naisille, jotka arvostavat pukeutumisessaa, laatua, hyviä materiaaleja, tyyliä ja mukavuutta. Micha on Tanskalainen täydenvalikoiman vaatevalmistaja. Michan valikoimasta löydät laadukkaat paidat, tunikat, paitapuserot, t-paidat, neuleet, neuletakit, hameet ja mekot. Micha vaatteet aikuiselle naiselle, hyvillä leikkauksilla ja laadukkailla materiaaleilla. Yhdistele tyylikkäitä kokonaisuuksia vapaa-aikaan, töihin tai juhliin.

Vaatteita kaikille vartalomalleille. Valikoimistamme löytyy tunikoita, puseroita ja mekkoja omenavartalolle, päärynävartalolle, Y-vartalolle, H-vartalolle ja X-vartalolle.

Micha valmistaa vaatteita kaikenkokoisille naisille. Pluskokoisia vaatteita aikuisille naisille. Nuorekkaita vaatteita pluskoossa. XL-kokoja naisille; tunikat, puserot, mekot, ja housut.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Yksilöllisiä ja persoonallisia vaatteita aikuiselle naiselle. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Helsinkiin, Töölöön tai tilaa luotettavasta Suomalaisesta verkkokaupastamme. Persoonallisia ja värikkäitä vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille, pluskokoisillenaisille. Tilaa omasi jo tänään! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Näytetään tulokset 1–36 / 50

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up