Modelia

Modelia vaatteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan Suomessa, Turussa.  Mallistot sisältävät sekä työhön että juhlatilaisuuksiin sopivia asukokonaisuuksia. Modelia sopii laatua arvostaville naisille, joille tyylikkyys ja muodikkuus on tärkeää niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Modelian juhlatunikat ja juhlapuserot ovat ajattomia ja tyylikkäitä ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Modelian valikoimista löytyy hyviä jakku malleja hautajaisiin, häihin, töihin sekä muihin tilaisuuksiin.

Suomalaisia vaatteita, Suomalaisille naisille. Ajatonta tyyliä ja laadukkaita materiaaleja. Naiselliset ja tyylikkäät Modelia vaatteet valmistetaan Suomessa. Vartaloystävälliset, kauniit leikkaukset korostavat vartalon parhaita puolia. Eri vartalomalleille sopivia vaatteita. Aikuisen naisen vaatteita, joissa näkyy kotimainen laatu ja tarkka viimeistely. Vaatteita myös pluskokoisille naisille. Modelia valmistaa naistenvaatteita myös XL – koossa.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Töölöön tai tilaa luotettavasta Suomalaisesta verkkokaupastamme. Persoonallisia vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille naisille. Tilaa omasi jo tänään! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Näytetään ainoa tulos

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up