NP housut

NP housut on suunniteltu suomalaisille naisille. Mallistosta löydät mukavat, joustavat ja hyvin istuvat housut arkeen ja juhlaan. NP:ltä löydät täydelliset farkut arkeen, eri vartalomalleille. NP:n muokkaavat Power-strech farkut ovat arkipäivän täydelliset farkut. Ne on tehty joustavasta ja ihanan pehmeästä kankaasta, joka palautuu täydellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Ne tasoittavat vartalon epätasaisuuksia, muotoilevat sääriä ja reisiä, tukevat vatsan ja takapuolen seutua. Mallistosta löytyy housuja pienille ja isoille naisille, koot 34-54.

Jersey housuista löytyy napakampaa ja paksumpaa laatua, jotka sopivat täydelliseksi arkihousuiksi jokaiseen päivään. Ohuempi jersey laatu on ihanan joustavaa ja pehmeää ja sopii jokapäivän arkihousuiksi, sekä myös juhlaan. Jersey housuista saatavilla kapenevaa ja suoralahkeista mallia. Saatavilla lyhyempää ja pidempää lahkeen pituutta.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Töölöön tai tilaa verkkokaupastamme. Persoonallisia vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille naisille. Tilaa omasi jo tänään! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

 

Näytetään kaikki 4 tulosta

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up