Skovhuus

Skovhuus vaatteet ovat laadukkaita ja monikäyttöisiä. Laadukkaita neuleita Tanskalaiselta Skovhuus merkiltä. Skovhuus neuleet kestävät käyttöä ja aikaa. Skovhuus mallistosta löytyy paljon erilaisia neuleita monenlaisiin tilanteisiin. Mallistosta löytyy erinomaisia vaatteita myös isoille, plus kokoisille naisille. Laadukkaat materiaalit, hyvät leikkaukset ja mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät asustasi täydellisen. Skovhuus vaatteet ovat mukavia ja hyviä päällä ja ne sopivat moneen menoon.

Skovhuus vaatteet netistä ja myymälästä. Laadukkaita naistenvaatteita netistä ja myymälästä. Myös isoja kokoja naisille.

Vaateliike Felinasista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman naistenvaatteita monilta laatumerkeiltä. Myymälästämme löydät paljon värejä, laadukkaita materiaaleja, mielenkiintoisia ja hyvintoimivia malleja, sekä kokoja XS-4XL. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme Töölöön tai tilaa verkkokaupastamme. Persoonallisia vaatteita naisille. Naistenvaatteita isoille naisille. Tilaa omasi jo tänään! Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Näytetään kaikki 22 tulosta

Myymälät

Felinas

Runeberginkatu 57
(Töölöntorin ratikkapysäkin kohdalla)
00260 Helsinki, Töölö
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 040 591 1102

Hytösen puoti

Helsinginkatu 9
00500 Helsinki, Kallio
Ark. 10-18 & La 10-15
Puh. 09 753 6925

Back to top icon-chevron-up